Kino4ua.com
HD 720p
R

Генсбур: кохання хулігана

Рік:
Ор. назва:
Gainsbourg (Vie héroïque)
Країна:
Франція
Режисер:
Жоанн Сфар
Тривалість:
02:15:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Генсбур: кохання хулігана – музична біографічна драма, яка розповідає про життя відомої людини. У Франції Серж Генсбур був зіркою, але талант прославив його не тільки у рідній країні, а й далеко за її межами. Він був поетом, кіноактором, шансоньє, режисером, цікавою особистістю і…справжнім хуліганом. Не лише творчістю він був відомий, а й своєю любов’ю до жінок. Такого ловеласа ще пошукати треба було. Ох, скільки романів він крутив, та ще й з якими дамами: Джейн Біркін, Брижитт Бардо і з десяток інших. Йому пощастило грати на одному знімальному майданчику з Жераром Депардьє і Катрін Деньов. І навіть до Уїтні Хьюстон він намагався залицятись – у прямому ефірі! Попри таке насичене особисте життя чоловік зміг виховати прекрасну доньку Шарлотту, яка отримала від нього талант і пішла у кінематограф, ставши успішною актрисою. ©Kino4ua Генсбур: кохання хулігана 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?