Kino4ua.com
R

Біллі Кід

Рік:
Ор. назва:
The Kid
Країна:
США
Режисер:
Вінсент Д'Онофріо
Тривалість:
01:40:50
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Біллі Кід – злочинець, з який доля зводить юного Ріо. В житті хлопця сталось декілька жахливих подій. Спочатку його батько, втративши контроль над собою, вбив маму, почавши її жорстоко гамселити, а потім хлопець разом із сестрою накинулись на тата. Після акту помсти їм довелось втікати і ховатись від розлюченого дядька Грента, який шалено хотів покарати племінників за смерть брата. Саме тоді герої зустріли Біллі Кіда. Хоч він і молодий, але вже встиг стати серйозним злочинцем, ім’я якого багато хто чув. Та найгірше, що знає про його злочини і Пет Гаррет – чоловік, який нещодавно зайняв місце шерифа. Проти своєї волі, але Ріо опиняється в епіцентрі небезпечних подій – протистояння між криміналом і правосуддям. І прийде той момент, коли юнакові доведеться вирішити, ким бути – злочинцем чи праведником. Від цього рішення буде залежати його доля. ©Kino4ua Біллі Кід 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?