Kino4ua.com
R

Воля Робіна

Рік:
Ор. назва:
Robin's Wish
Країна:
США
Режисер:
Тайлор Норвуд
Тривалість:
01:17:25
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Воля Робіна – біографічна стрічка, яка розповість про одного з найкращих акторів сучасності, якого любили глядачі усього світу. Робін Уільямс зіграв багато ролей, він умів як смішити, так і доводити до сліз своєю проникливою акторською грою. Персонажі, втілені ним на екрані, залишаються у пам’яті, а фільми з ним хочеться передивлятись знову і знову. Дивлячись на цього милого, усміхненого чоловіка, не можна було навіть допустити думку, що він здатен добровільно вкоротити собі віку. Але саме ця новина шокувала світ у 2014 році. Актор покінчив життя самогубством, а представники преси одразу ж почали вигадувати причини і видавати їх за правду. Просто на той момент ніхто ще не знав, що улюблений актор страждав від невиліковної хвороби мозку. З ним відбувались речі, які він не міг контролювати, і врешті він просто не витримав цього всього. Та воля його була у тому, щоб люди більше цінували життя і піклувались – про себе і один про одного. ©Kino4ua Воля Робіна 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?