Kino4ua.com
PG

Лессі. Повернення додому

Рік:
Ор. назва:
Lassie - Eine abenteuerliche Reise
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ханно Ольдердіссен
Тривалість:
01:36:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Лессі. Повернення додому – це щемлива історія про справжню дружбу, для якої не існує ніяких перепон, і навіть відстань не може розлучити вірних друзів. У хлопчика Флоріана є найкращий друг, у якого довга шерсть і чотири лапи. Це коллі на ймення Лессі. Разом герої, поки жили у німецькій провінції, проводили багато часу, вигадували собі розвали і просто гуляли. Та одного разу сім’я хлопчика змушена була переїжджати, бо батько знайшов кращу роботу у іншому місці. На жаль, тоді Флоріану довелось розлучитись з Лессі, бо її віддали іншому господарю, а той невдовзі поїхав дуже-дуже далеко до моря. Розлука давалась друзям тяжко. І в той момент, коли у Лессі з’явилась можливість втекти, вона нею скористалась. Собака не знала дорогу, але вона дуже хотіла знову побачили свого любого Флоріана. Попереду Лессі чекали неймовірні пригоди. ©Kino4ua Лессі. Повернення додому 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?