Kino4ua.com
HD 720p
R

НФ8 (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
SF8
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Гук Джин Ан, Га Рам Хан, Чхоль Су Чан
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Телепроект SF8 - це корейська відповідь популярному західному серіалу "Чорне дзеркало". Автори працюють за тим же принципом, пропонуючи глядачам поринути в атмосферу подій сьогодення. Головні дійові особи - люди з нашого часу або з недавнього минулого або майбутнього. Їх історії безпосередньо пов'язані з прогресом, з досягненнями людства і з високими технологіями. Кожне оповідання - це захоплююча і заплутана історія, яка також піднімає головні проблеми подібного прогресивного розвитку. Таким чином людство не просто прагне йти вперед, розвиваючи все нові сфери, а й ставить себе в небезпечне становище, пов'язане, в першу чергу, з неможливістю відвернути деякі природні катаклізми або поміняти вже встановлену новим світом свідомість. Наслідки такого результату можуть бути самими непередбачуваними, починаючи від неадекватної соціальної стратифікації, закінчуючи масштабною катастрофою, здатної привести до апокаліпсису. Що ж готові будуть зробити люди, щоб залишитися у виграші з тих ситуацій, в які вони потрапили завдяки високим технологіям? Глядачі побачать світ у зовсім іншому виді. "Чорне дзеркало" змінюється на реальний погляд без рожевих окулярів. ©Kino4ua НФ8 (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. олексій безштанько
    олексій безштанько
    3 грудня 2021 21:02
    + 0 -
    Дякую за серіал та за переклад, здається - фантастика, а дуже сучасно.