Kino4ua.com
R

Поворот не туди 2

Рік:
Ор. назва:
Wrong Turn 2: Dead End
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джо Лінч
Тривалість:
01:33:18
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Поворот не туди 2 – продовження моторошної історії, яка розповідає про жахливі і небезпечні пригоди людей, що погодились зніматись в одному реаліті-шоу. Як і в першій частині фільму, події будуть розгортатись на території Західної Вірджинії. Там багато лісів – диких і небезпечних для тих, хто ніколи не бував у таких нетрях. І в одному такому лісі йдуть зйомки проекту під назвою «Апокаліпсис». Суть його у тому, що учасники, а це звичайні люди, повинні виживати у глушині без будь-якого зв’язку зі світом і без нормальних умов взагалі для життя. Їм потрібно якось добувати собі їжу, будувати житло, або щось подібне до нього, і все це в умовах, коли навколо повзають, бігають, стрибають, літають різні живі істоти, часом доволі небезпечні. Шестеро учасників змагаються за головний приз – 100 000 доларів. Та не знають герої, що неподалік диве родина канібалів… ©Kino4ua Поворот не туди 2 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?