Kino4ua.com
R

13 привидів

Рік:
Ор. назва:
Thir13en Ghosts
Країна:
США, Канада
Режисер:
Стів Бек
Тривалість:
01:31:24
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
13 привидів зібрав у своєму будинку мільйонер Сайрус Крітікос. Це його незвичайне хобі – колекціонувати привидів. Звісно, самостійно він би не впорався, та у нього є вірний помічник – медіум Денніс. Його обов’язок у тому, щоб закривати невидимих істот у скляних клітках, які встановлені по всьому будинку Сайруса. Мабуть, багатій і далі б поповнював свою неймовіру колекцію, якби не загинув під час полювання на черговий «експонат». Дім тимчасово залишився без нагляду, але невдовзі перейшов у нові руки. Його у спадщину отримав Артур – племінник Крітікоса. Чоловікові було за щастя переїхати на нове місце після втрати дружини. Разом з дітьми він заселяється у дім. Їх дивує, що він повністю скляний, а на стінах скрізь написані якісь символи. А потім приходить Денніс і розповідає про особливість цього дому. А далі починається жах – клітки відчиняються самі собою, випускаючи привидів на волю… ©Kino4ua 13 привидів 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?