Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Райське озеро

Рік:
Ор. назва:
Eden Lake
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джеймс Уоткінс
Тривалість:
01:31:48
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Райське озеро – це мальовниче місце, куди варто приїжджати тим, хто хоче відпочити від міського шуму. Саме туди вирішили поїхати Дженні і Стів. Закохана парочка планує приємний вікенд на лоні природі. У глухому лісі вони нікому заважати не будуть, та і їх ніхто не потурбує. Так вони думали. Але, опинившись на місці, вони швидко зрозуміли, що поспішили з висновками. Колись тут має з’явитись елітна нерухомість, але поки що туристи можуть насолодитись незайманою природою. Та головні герої не єдині, хто захотів це зробили саме у цей час. Коли пара прийшла на пляж, там була і група підлітків. Спочатку все було спокійно, хоча молодь уже почала бешкетувати. Та то були якісь дитячі забавки, яким герої не надавали значення. А от далі почався справжній кошмар. Спершу у Стіва і Дженні підлітки викрали машину, а потім влаштували на них справжнє полювання… ©Kino4ua Райське озеро 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?