Kino4ua.com
HD 720p
R

Бог війни

Рік:
Ор. назва:
Dang kou feng yun
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Гордон Чан
Тривалість:
02:09:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Бог війни – це історія, яка розповідає про події далекого минулого, які відбувались на китайському кордоні. Від самого початку 16-го століття японські пірати наводили жах на китайців, особливо на жителі східної частини. Вони грабували села і міста, йшли наступом на сусідів і всіляко демонстрували свою силу. Командиром китайської армії на той час був Мінь Юй-Дау. Чоловік, хоч і був досвідченим військовим, отримав кілька поразок у важливих битвах, після чого вирішив звернутись по допомогу до генерала Ци Цзигуана. Він відомий своїм талантом вибирати правильну тактику у будь-якій війні. Чоловік погоджується допомогти з декількох причин: він розуміє, що з його появою військові дії швидше припиняться, крім того, йому хочеться випробувати на практиці свої нові методи ведення бою, які він нещодавно розробив. Але втілити у життя плани не так просто. ©Kino4ua Бог війни 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?