Kino4ua.com
PG-13

Солодкий листопад

Рік:
Ор. назва:
Sweet November
Країна:
США
Режисер:
Пет О'Коннор
Тривалість:
02:00:12
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Нельсон Мосс, успішний рекламний агент, свідомо жертвує розвагами і тихими принадами сімейного життя заради запаморочливої кар'єри. Він практично одружений на роботі, і його це цілком влаштовує: з'ясування відносин і обтяжливі зобов'язання герою просто не потрібні. Тому весь свій вільний час він віддає улюбленій справі, не розмінюючись на якісь відносини.

Але ось в його розмірене життя вривається Сара Дівер, знайомство з якою стане переломним в його рутинному існуванні. Трохи ексцентрична, жіночна і неординарна дівчина в корені міняє його уявлення про навколишній світ. Виявляється, крім сухих звітів і заробляння грошей, існують і прості людські радощі, глибокі почуття і авантюрні вчинки. Сара швидко підкорює Нельсона, увірвавшись в його життя подібно урагану. Молода жінка знайомить його зі своїми досить незвичайними друзями, що допомагають йому побачити різні грані буття. Але, як виявляється, в плани Сари не входить тривалий роман. Лише один солодкий листопад вона готова провести з Моссом. Ніяких сімейних буднів і романтичної закоханості: тільки місяць своєрідною терапії, що дозволяє людям, які опинилися поруч з нею, відкрити для себе красу безтурботного і щасливого життя. Чи справді Сара легковажна по натурі або тут криється щось інше, і належить поступово дізнатися Нельсону. ©Kino4ua Солодкий листопад 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Любов
    7 серпня 2022 14:09
    + 0 -
    Моє життя,найпрекрасніше з усіх життів,які я можу тільки уявити,дякую тобі Боже за позитивне мислення.
  2. Максим Руденко
    6 грудня 2021 04:01
    + 0 -
    ожидал куда большего от этого фильма. думал будет слезливая история однакож нет. не советую.