Kino4ua.com
PG-13

Щасливчик Гілмор

Рік:
Ор. назва:
Happy Gilmore
Країна:
США
Режисер:
Денніс Дуґан
Тривалість:
01:31:55
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Хеппі Гілмор ніколи не виявляв інтересу до інтелектуальної праці, а ось хокей - справа зовсім інша, хлопець зовсім не проти стати знаменитим хокеїстом. Та ось невдача: здібностей до цієї популярної і істинно чоловічий грі у нього просто немає, за винятком неймовірно сильного удару. Так що дитячу мрію довелося закинути, до того ж з'явилися більш насущні проблеми. Бабуся Хеппі, яка обожнює свого онука, може позбутися свого єдиного притулку: влада виявила, що вона довгий час не платила податки за будинок, і вони збираються негайно пустити його з молотка.

Щасливчик Гілмор не розуміє, де взяти непідйомну для нього суму, щоб викупити родове гніздо, коли йому на допомогу приходить випадок. Герою доводиться взяти участь в грі в гольф, де ексцентричний і досить агресивний Хеппі шокує всіх викликаними висловлюваннями. Але ось потужність удару ключкою дивує всіх ще більше, і в цей момент доля Гілмора змінюється - його помічає колишній чемпіон по грі в гольф, який змушений був перервати кар'єру через серйозну травму. Він готовий тренувати хлопчика, в якому бачить незвичайний потенціал, наприклад, щоб відправити м'яч одним ударом через всі три поля. За допомогою тренера натхнений Хеппі перемагає в кількох дрібних змаганнях, але на новому рівні гри його чекає не тільки казкова любов, але і небезпечний ворог ... ©Kino4ua Щасливчик Гілмор 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?