Kino4ua.com
R

Павук в павутині

Рік:
Ор. назва:
Spider in the Web
Країна:
Ізраїль, Бельгія, Великобританія, Нідерланди, Португалія
Режисер:
Еран Рікліс
Тривалість:
01:53:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Павук в павутинні може опинитись лише в одному випадку – якщо знайдеться хтось спритніший і швидший за нього. Та головний герой і подумати не міг, що подібне може статись з ним. Він же славнозвісний Адерет – досвідчений, легендарний секретний агент, якому по плечу справа будь-якого рівня складності. Та роки йдуть, і вік починає грати проти чоловіка. Керівництво, навіть цінуючи його досвід, вже вважає його надто старим, тому відправляє у відставку. Для головного героя це удар нижче пояса, але він не збирається йти, підібгавши хвоста. У нього є можливість довести, що він ще багато чого може. Адерет виходить на слід злочинця, який займається постачанням хімічної зброї. І поки він продовжує вистежувати «об’єкт», керівництво відправляє за ним Денієла – молодого співробітника. І зовсім скоро майбутній пенсіонер починає розуміти, що сам став мішенню, а не мисливцем… ©Kino4ua Павук в павутині 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?