Kino4ua.com
PG-13

Загадкове вбивство

Рік:
Ор. назва:
Murder Mystery
Країна:
США
Режисер:
Кайл Ньюачек
Тривалість:
01:37:50
Переклад:
Українська мова Dzuski | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - EniaHD
Загадкове вбивство станеться трохи згодом, а поки що подружня пара Одрі і Нік, які святкують 15 річницю весілля, планують свій відпочинок. Хоча, якщо сказати по правді, то ніякого відпочинку могло і не бути, бо Нік через проблеми на роботі (він працює поліцейським) мало не забув про цю річницю. А от звичайна перукарка Одрі все пам’ятала і дуже чекала від чоловіка якогось подарунка. Добре, що йому вдалось в останній момент придбати квитки на літак до Європи і переконати любу дружиноньку, що все саме так і планувалось, і взагалі він готувався заздалегідь. Коли вони були вже на борту, познайомились із племінником одного мільярдера, який і запросив їх на яхту, де родич збирається святкувати весілля з новою коханою. Звісно ж пара приймає запрошення. Та приємний відпочинок закінчується, коли мільярдера вбивають, а герої стають підозрюваними… ©Kino4ua Загадкове вбивство 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Андрій
    Андрій
    20 жовтня 2020 19:38
    + +2 -
    Легкий комедійний бойовик. Класна гра акторів. Варто подивитись.