Kino4ua.com
R

Проклятий Юнайтед

Рік:
Ор. назва:
The Damned United
Країна:
Великобританія
Режисер:
Том Хупер
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Одноголосый
Проклятий Юнайте – біографічна спортивна драма, яка розповідає про невеликий проміжок часу у житті головного героя, який став для нього знаковим. Отже, у центрі сюжету Брайан Клаф. Керівництво клубу «Лідс» запросило чоловіка на посаду головного тренера, коли попередній тренер Дон Реві пішов у головні тренери збірної Англії. Вибір керівництва в бік Клафа був зрозумілий, адже він гарно показав себе в роботі з іншою командою, зробивши її лідером. І хоч сам головний герой постійно критикував команду «Лідс Юнайтед», від пропозиції він вирішує не відмовлятись. Але побути у ролі тренера цієї команди він зміг не надто довго – всього 44 дні. Чому так? Через ненависть до нього гравців команди. І варто відмітити, що почуття ненависті було близьке не лише спортсменам, а й самому Клафу, тільки відчував він його не до підопічних, а до колишнього тренера… ©Kino4ua Проклятий Юнайтед 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?