Kino4ua.com
R

Схильність

Рік:
Ор. назва:
Bent
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Роберт Мореско
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Схильність – триллер, який розповідає про перипетії життя чоловіка на ймення Денні Галлахер. У минулому він був шанованим поліцейським, але після низки подій став людиною, яку колеги вже не сприймають. А причина у тому, що він відсидів строк за гратами. Був один чоловік, який його підставив, а потім ще й убив його напарника. Відсидівши у в’язниці за те, чого не робив, Денні вийшов лише з одним бажанням – помститись негіднику. Але він швидко зрозумів, що чекати допомоги від колишніх колег марно, бо вони його вже списали з усіх рахунків і ставляться зневажливо. Що ж, доведеться діяти самостійно. Якщо навіть він буде єдиним «воїном у полі», то все одно йтиме до своєї мети. Розшукуючи свого ворога, герої стає свідком убивства дружини одного високопосадовця. Потім він дізнається, що вона бачилась з представницею ЦРУ Ребекою, а далі все закручується ще цікавіше – Денні стає частиною небезпечної урядової змови… ©Kino4ua Схильність 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?