Kino4ua.com
R

Амістад

Рік:
Ор. назва:
Amistad
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:35:42
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Амістад – це назва корабля, на якому у 1839-му році перевозили темношкірих рабів з Куби. Усі вони були представниками африканської країни Сьєрра-Леоне. Коли вони заходили на борт, ніхто з членів команди не міг уявити, чим завершиться це плавання. У певний момент раби набралися сміливості і влаштували бунт. Вони просто атакували членів команди корабля, убиваючи їх без жалю. В живих лишили тільки парочку моряків, щоб ті допомагали керувати судном. Раби хотіли дістатись додому, тому у той бік і спрямували корабель. Але орієнтуватись доводилось лише по зіркам, тому вони збились з курсу, заблукали і потрапили до берегів Америки. А далі почалось найцікавіше. Влада країни змогла захопити темношкірих пасажирів і відправити їх у в’язницю по обвинуваченню у вбивстві. Так і почався один із найгучніших судових процесів в Америці. ©Kino4ua Амістад 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?