Kino4ua.com
R

Маніяк

Рік:
Ор. назва:
Maniac
Країна:
США
Режисер:
Франк Халфун
Тривалість:
01:28:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
На перший погляд, вулиці такого мегаполісу, як Лос-Анджелес, абсолютно безпечні для звичайних городян. Але це далеко не так, і глядачі кривавого фільму жахів в цьому переконаються. У центрі подій кінострічки знаходиться молодий маніяк, який не знає почуття жалю. При світлі дня він звичайний хлопець, який володіє невеликою майстерною і займається там незатребуваною справою по реставрації манекенів. Але коли на місто опускається ніч, герой вирушає за своєю черговою жертвою. Вбиває психопат виключно жінок. І його звірства не безцільні - з убитих Френк знімає скальп, поповнюючи свою колекцію. Для поліції він невловимий, так як ніколи не відчуває сумнівів і не залишає після себе доказів. Але в один день його «спокійне» життя закінчується - Френк знайомиться з красунею Ганною. Вона молодий фотограф, яка бажає організувати власну виставку. І за допомогою в цій справі вона звертається саме до невловимого вбивці. А він моментально закохується в дівчину, задаючись важливим для себе питанням - вбити її або завести роман? ©Kino4ua Маніяк 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?