Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Потоп

Рік:
Ор. назва:
Potop
Країна:
Польща, СРСР
Категорія:
Режисер:
Єжи Гоффман
Тривалість:
05:33:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Ентер Фільм
Скарга

Потоп – культовий фільм Єжи Гофмана, знятий на основі історичної епопеї Генріка Сенкевича, яка розповідає про події 17-го століття, коли відбувалась війна між шведами і представниками Речі Посполитої. І на фоні таких важких, страшних, кривавих подій розгортається історія кохання між молодим казаком Анджеєм і красунею Оленькою Біллевич. Так складається, що головний герой, нерозривно пов'язаний з відступником Гетманом, одного разу опиняється на боці своїх противників і змушений воювати проти побратимів. Звісно, коли про це стає відомо у його рідній країні, його одразу ж називають зрадником, всі друзі відвертаються, а кохана жінка вирішує раз і назавжди про нього забути. І лише шведське командування ним пишається і скрізь говорить про його досягнення. Та чоловік сумує за рідним краєм і людьми, тому наважується на відчайдушні вчинки, щоб повернутись додому. ©Kino4ua Потоп 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?