Kino4ua.com
480p
R

Історія з намистом

Рік:
Ор. назва:
The Affair of the Necklace
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Шайер
Тривалість:
01:58:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Історія з намистом сталась у Франції, яка застигла в очікуванні революції. У центрі сюжету історичної драми знаходиться Жанна де ля Мотт-Валуа – молода дівчина з аристократичної родини. Та життя її сім’ї дуже змінилось останнім часом, і геть не в кращий бік. Через нестабільність і невизначеність, які панували у політичному житті країни у той час, родина дівчини залишилась без грошей, як і вона сама. Несподівано шлях до вищого кола суспільства закрився, і це дуже засмутило і розгнівало героїню. Єдине, чого їй хотілось у той момент, то це помститись за таке неподобство. І тоді вона вирішила викрасти діамантове намисто, яке коштувало шалених грошей і будо солідною коштовністю. Та навряд вона могла подумати, плануючи свій злочин, що такими діями наблизить початок революції, сприяючи прихильникам повалення монархії… ©Kino4ua Історія з намистом 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?