Kino4ua.com
PG-13

Суворе випробування

Рік:
Ор. назва:
The Crucible
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Хайтнер
Тривалість:
02:04:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Суворе випробування – історична драма, події якої розгортаються в 1692-му році у місті Салем, що в штаті Массачусетс. Там мешкають головні героїні цієї напруженої історії. Кілька подружок, ще зовсім юних дівчат, яким цікаві лише хлопці, вирішують провести древній ритуал. Просто їм хочеться не чекати, доки кавалери проявлять ініціативу у стосунках (а цього можна і взагалі не дочекатись), а зробити усе самим. Наприклад, приворожити майбутніх женихів. От тільки самі вони цей ритуал провести не зможуть, бо не знають потрібних заклинань і всього іншого. Добре, що нещодавно приїхала з Барбадосу одна негритянка, яка може їм допомогти у цій справі. Дівчата сприймають усе це як розвагу, забаву, не вбачаючи у ній нічого страшного чи поганого. Але вже зовсім скоро кілька з них отримають суворе покарання за свої ігри з вищими силами… ©Kino4ua Суворе випробування 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?