Kino4ua.com
R

Нагрудна камера

Рік:
Ор. назва:
Body Cam
Країна:
США
Режисер:
Малік Бут
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Нагрудна камера повинна завжди бути у поліцейського, який заступив на зміну. Інформація, записана на неї, потім може мати вирішальне значення у тій чи іншій ситуації. Сюжет фільму починається у день, який вважають річницею смерті підлітка від рук поліцейського. Саме тоді припиняє відповідати на сигнали один з патрульних. Колеги відчувають тривогу, а невдовзі знаходять тіло товариша, яке має жахливий вигляд. У нього теж був відеореєстратор, записи з якого починає передивлятись Рене Ломіто. Жінка теж працює у поліції. На екрані вона бачить щось неймовірне і нереальне – невідома і невидима сила підкидає вгору полісмена, якого вони тепер бачать перед собою мертвим. А невдовзі після цього відбувається декілька убивств, і серед жертв знову є поліцейські. Убивця – та ж сама невидима сила. Рене вирішує розібратись, що відбувається. ©Kino4ua Нагрудна камера 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Андрій
    Андрій
    1 листопада 2020 19:47
    + -1 -
    Дешевий фільм не вартий уваги