Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Балібо

Рік:
Ор. назва:
Balibo
Країна:
Австралія
Режисер:
Роберт Конноллі
Тривалість:
01:51:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Балібо – невеличке містечко, де зникає п’ятеро молодих австралійських журналістів. Події відбуваються у жовтні 1975-го року у Східному Тіморі – колишній португальській колонії. Індонезійські війська уже готові захопити цю територію, але саме у цей момент відбувається інцидент із журналістами. А через місяць досвідчений журналіст-міжнародник, якого звати Роджер Іст, прибуває у Східний Тімор на запрошення харизматичного і хитрого Хосе Рамоса-Шорта. Іст виявляється останнім іноземним журналістом на цій території, а Хосе – людиною, яка через багато років стане президентом цієї країни. Але це буде потім, а поки що кореспондент хоче дізнатись правду про те, що ж сталось із його колегами. І чим сильніше його бажання докопатись до істини, тим міцніше стає їх з Хосе дружба. І все це відбувається на фоні небезпеки військового вторгнення. ©Kino4ua Балібо 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?