Kino4ua.com
R

Секрети сексу

Рік:
Ор. назва:
A Nice Girl Like You
Країна:
США
Режисер:
Кріс Райделл, Нік Райделл
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Секрети сексу готова дізнаватись головна героїня цієї романтичної комедії. Люсі Ніл молода, приваблива, розумна, талановита дівчина, яка навчається у Гарвардському університеті і грає на скрипці. Вона справді чудовий музикант, і у її житті відбувається багато цікавих, захопливих подій і приємних моментів. Іноді навіть може здаватись, що у неї ідеальне життя, але це не зовсім так. Хоч вона і дуже гарна, але в сексуальних стосунках це ніяк не допомагає їй розкритись і довіритись чоловікові. Вона зустрічалась з хлопцем, але була впевнена, що це саме через нього вона така закрита. Можливо, якби він себе поводив інакше, то й її поведінка б змінилась, бо ж насправді вона не така сексофобка, як він вважає. А щоб це довести, вона складає цілий список сміливих бажань, які має реалізувати. Так починається її шлях самопізнання. ©Kino4ua Секрети сексу 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?