Kino4ua.com
HD 720p
PG

Передмістя / Провінціали

Рік:
Ор. назва:
The 'Burbs
Країна:
США
Режисер:
Джо Данте
Тривалість:
01:37:17
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Передмістя провінційного американського містечка виглядає стандартно: біленькі акуратні парканчики, ідеально підстрижені газони, симпатичні і затишні будиночки, милі і привітні сусіди. Саме у такому ідилічному місці вирішив провести тиждень відпустки Рей Пітерсон. Він був упевнений, що зможе просто байдикувати і насолоджуватись свободою, нехай і такою короткотривалою. Але сталось геть не так, як йому гадалось. А причина у тому, що по сусідству з’явились нові люди. Вони заселились у занедбаний будинок і не поспішають його приводити до ладу. Це сімейство Клопек, яке не косить траву, не виходить на вулицю вдень, не замовляє їжу додому, поводиться дуже дивно і підозріло. Шпигувати за новенькими починають і інші сусіди. А коли раптом зникає старий Уолтер, місцеві жителі вирішують, що це справа рук Клопеків. Але правда виявиться дещо іншою. ©Kino4ua Передмістя / Провінціали 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?