Kino4ua.com
HD 720p
R

Непокірні (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Defiant Ones
Країна:
США
Режисер:
Аллен Гюгес
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SDI Media
Вашій увазі представлений новий проект від HBO «Непокірні», сюжет якого оповідає про те, як з'явився творчий союз талановитих музикантів, які зробили внесок у розвиток сучасної поп-культури. У центрі сюжету - Джиммі Айовіна і Dr. Dre. Джиммі став одним із засновників відомого американського лейбла звукозапису - Interscope Records, а також ідеологом Beats. Dr. Dre став відомим виконавцем реп-музики, засновник власного стилю - джи-фанка. Обидва музиканти родом з бідних сімей, їх батьки були звичайними робітниками і все, чого хлопці домоглися - результат їх довгої і посиленої роботи. Вони поставили перед собою мету - втілити в реальність американську мрію і змогли здійснити амбітні плани. Ці люди увійшли в історію музики, назавжди вписавши в неї свої імена! ©Kino4ua Непокірні (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?