Kino4ua.com
PG-13

У джазі тільки дівчата

Рік:
Ор. назва:
Some Like It Hot
Країна:
США
Режисер:
Біллі Вайлдер
Тривалість:
01:59:50
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
У джазі тільки дівчата – це нестаріюча класика комедійного кіно, в якій ще й знімалась красуня Мерилін Монро. Події цієї мелодраматичної історії розгортаються у 1929-му році, а головними героями є музиканти – саксофоніст Джо і його товариш Джері, який грає на контрабасі. Одного разу чоловіки втрапляють у серйозну халепу. Просто вони стають випадковими свідками злочину, який здійснюють гангстери. Звісно ж, залишати таких людей живими злочинці не хочуть, і герої це чудово розуміють. Не маючи часу на тривалі роздуми про те, що ж їм робити, вони вирішують переодягтись у сукні і зобразити джаз-бенд, але вже жіночий. Так з’являються Дафна і Джозефіна. І, як виявляється, грати ролі панночок їм до снаги, оточуючі навіть не здогадуються, що це просто театр. Мабуть, цей «спектакль» і далі був би успішним, якби у ситуацію не втрутилось…кохання. ©Kino4ua У джазі тільки дівчата 1959 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?