Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Пампушка

Рік:
Ор. назва:
Dumplin
Країна:
США
Режисер:
Енн Флетчер
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пампушка – таке прізвисько дала мати своїй доньці, яка важить, мабуть, з центнер, а то й більше. Надмірна вага завжди була перепоною на шляху до гарних стосунків між мамою і дочкою, оскільки жінка завжди у гарній фізичній формі, незалежно від віку, а найголовніше, що вона у минулому була королевою краси. А от донечка вдалася явно не в неї. І якщо саму дівчину її вага влаштовує, то мати любити її у такому тілі відмовляється. Школярка вже встигла змиритись із думкою, що зовнішність для її матусі має важливіше значення, аніж сама людина, навіть якщо це її рідна дитина. Але спроби привернути увагу мами дівчина не полишає. Коли жінку запросили судити черговий конкурс краси і вона стала проводити забагато часу на репетиціях, донька вирішила довести матері, що і повненькі дівчата можуть бути гарними. Для цього вона теж візьме участь у конкурсі. ©Kino4ua Пампушка 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?