Kino4ua.com
R

Трішки вагітна

Рік:
Ор. назва:
Knocked Up
Країна:
США
Режисер:
Джудд Апатоу
Тривалість:
02:09:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Трішки вагітна – це прозвучало у голові Елісон громом серед ясного неба. Вона ж така молода, у неї попереду успішна кар’єра журналістки, у неї стільки справ і планів, а тут така новина. Її життя наповнене подіями, все відбувається у шаленому темпі, і їй це подобається, героїні не хочеться нічого змінювати. Але тоді не треба було і на вечірку йти, де був Бен Стоун, і не треба було вживати алкоголь, особливо у такій кількості… Але тепер уже нічого назад не повернеш, і реальність така, яка вона є. Тест показує, що вагітність є, тому треба думати, що робити далі. Варіантів не так вже й багато – лише два: можна народити дитину і виховувати її самотужки, або ж спробувати побудувати нормальні стосунки з батьком малюка. Вибір непростий, але Елісон більше приваблює другий варіант. Отже, вона дає Бену шанс. Цікаво, що ж із цього всього вийде? ©Kino4ua Трішки вагітна 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?