Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Виклик / Тривожний виклик

Рік:
Ор. назва:
The Call
Країна:
США
Режисер:
Бред Андерсон
Тривалість:
01:35:25
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Виклик один за другим отримує Джордан Тернер, яка працює у службі порятунку 911. Щодня вона чує від людей прохання про допомогу, коли з ними стається якась біда. Пограбування, зґвалтування, хуліганство, суїцидні наміри… Це все будні співробітників колл-центру. Але у них є чіткі інструкції, як розмовляти з тими, хто до них звернувся. Потрібно тримати під контролем власні емоції, не включатись у ситуацію занадто сильно, і не давати ніяких обіцянок людині, яка телефонує. Джордан працює добре, вона досвідчений спеціаліст, професіонал своєї справи. Але навіть вона одного разу порушує встановлені правила. Це стається тоді, коли вона приймає черговий дзвінок і чує у слухавці голосний крик наляканої дівчини. У її будинку невідомий, і нещасна навіть не встигне закінчити речення, як він дістанеться до неї. А через кілька днів її тіло знайдуть патрульні. Джордан вадає в депресію і вже майже не може працювати. Але пролунає новий дзвінок, вона зніме слухавку і знову не зможе залишитись байдужою до чужої біди… ©Kino4ua Виклик / Тривожний виклик 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?