Kino4ua.com
480p
PG-13

Пожирач душ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Soul Eater
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Іґараші Такуя
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова QTV | Двоголосий закадровий
Події мультсеріалу «Пожирач душ» починають розвиватися після того, як для боротьби зі злісним духом, який здатний увергнути всю людську цивілізацію в хаос і безодню божевілля, Бог смерті створює унікальну Академію, яка є місцем, де проходить спільне навчання обраних, готових встати на захист нашого світу. Одні з них є тією зброєю, яка дозволить раз і назавжди зупинити загибель світу. Інші - це ті, хто буде тримати зброю в своїх руках, направляти його і використовувати.

Коса смерті вийде тільки тоді, коли зброя з'їсть рівно дев'яносто дев'ять злих душ і одну відьму. З цієї причини всі в Академії активно змагаються в створенні цього унікального пристрою, здатного дати своєму власникові неймовірну силу. У центрі історії опиняються здібні студенти, які збираються стати на захист миру. Почавши навчання, кожен з них показує унікальні здібності. Всі вони сильно відрізняються один від одного, але об'єднує їх бажання створити Косу Смерті.

У кого з них вийде дійти до такого рівня навичок? Дивіться або завантажуйте на нашому сайті онлайн серії мультсеріалу «Пожирач душ» і ви обов'язково дізнаєтеся відповідь на це питання. ©Kino4ua Пожирач душ (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?