Kino4ua.com
480p
PG-13

Сталевий алхімік (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hagane no renkinjutsushi / Fullmetal Alchemist
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Мідзусіма Сейдзі
Тривалість:
1 серія: 23:53 (цілком серій: 51)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Даний анімаційний мультсеріал розповідає глядачеві про двох братів. Їх звуть Едвард і Альфонс Елрік. Вони виросли в сім'ї, де вивчають алхімію. Ця наука дає знання про те, як перетворити одну матерію в іншу. Коли хлопці були ще маленькими, у них померла мати. Цей момент можна назвати відправним пунктом для розвитку сюжету. У віці десяти і одинадцяти років хлопчики вирішують за допомогою алхімічних знань воскресити маму. Але закони всесвіту ніхто не відміняв, не просто так заборонено повертати мертвих у світ живих. Щоб щось отримати, необхідно щось віддати взамін. Все і відразу не буває. Тому коли хлопці проводили ритуал, він не спрацював, але брати дорого поплатилися за свою помилку. Ед втратив ногу, в той час як тіло Альфонса було повністю поглинено. Усвідомивши жах втрати, старший брат віддає свою руку, щоб повернути душу молодшого і вселити її в старовинні обладунки.
Зробивши металеві протези, Едвард відправляється служити, щоб отримати можливість користуватися необмеженими військовими ресурсами. Тепер брати ще активніше шукають розгадку людського буття і намагаються розгадати таємницю філософського каменя. Їх пошуки увінчаються успіхом, але на створення цієї святині алхіміків потрібні великі жертви. Чи зможе Елрік заради свого благополуччя пожертвувати тисячами життів? І якщо так, то як вони позбудуться докорів сумління? Чи зрозуміють вони, що є важливіші речі, ніж їх бажання? ©Kino4ua Сталевий алхімік (1 Сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?