Kino4ua.com
PG

Будинок-монстр

Рік:
Ор. назва:
Monster House
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джил Кенан
Тривалість:
01:30:38
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Підліток Ді Джей перебуває вдома під наглядом опікуна. У його друга Заглотиша неприємності - він спробував дістати свій м'яч з галявини біля сусіднього будинку, куди той потрапив під час гри. Втім, ще нікому не вдавалося повернути предмет який там опинився - власник будиночка, містер Небберкрякер, привласнював всі речі собі. Спроба Заглотиша закінчилася зустріччю з господарем, який так розлютився через те, що хлопчисько зайшов на його газон, що літнього чоловіка відвезли в лікарню з серцевим нападом. За відсутності господаря будинок починає жити своїм життям. Зовсім скоро два підлітка вчасно рятують дівчинку Джіні, яку будинок мало не поглинув. Після цього інциденту приятелі пильно стежать за ним, сподіваючись зрозуміти, яку таємницю приховує ця споруда. Поки герої мультфільму «Будинок-монстр» безуспішно намагаються знешкодити сусідське, з лікарні виписують містера Небберкрякера. Чоловік вирішує поділитися з хлопцями історією, пов'язаної з особливостями його житла. Одного разу, дуже давно, він познайомився з дівчиною на ім'я Констанція - вона працювала в цирку, де її прозвали «жінкою завбільшки з будинок». Діти постійно глумилися над нею, за що вона їх зненавиділа. В ході будівництва будинку сталося так, що через дитячі витівки Констанція впала в яму для бетону і виявилася замурована там, тому що ненароком включила бетономішалку. З того моменту, її дух вселився в будинок і мстить дітям. Але коли ситуація стає дійсно небезпечною, господар будинку разом з дітьми приймають рішення зруйнувати його і відпустити дух дружини ... ©Kino4ua Будинок-монстр 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?