Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Джеймі-щупальця (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jamie's Got Tentacles
Країна:
Франція
Режисер:
Лесзек Ждун
Тривалість:
00:12:00
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Донедавна Джеймі жив на далекій планеті Бларб і був наслідним принцом. Все йшло чудово, доки одного разу, він ледь не став головною стравою злих Влоків, що намагалися ним повечеряти. Не роздумуючи, батьки Джеймі зібрали сина у подорож і, забезпечивши дитину всім необхідним, одягли в костюм людини та відправили до Землі. Корабель космічного втікача приземлився біля дому Ервіна Волша, який на диво спокійно поставився до прибульця та став йому найкращим другом. Однак небезпека ще не минула, адже Влоки відрядили на піймання Джеммі спецагента та Корову Мутанта. І найскладніше для Джеймі – ніколи не забувати якомога ретельніше ховати свої щупальця... ©Kino4ua Джеймі-щупальця (1, 2 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?