Kino4ua.com
R

Озеро диких гусей

Рік:
Ор. назва:
Nan fang che zhan de ju hui
Країна:
Китай, Франція
Режисер:
Дяо Інань
Тривалість:
01:53:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный (iTunes)
Озеро диких гусей – це кримінальна драма, яка створена у класичному стилі нуар з характерною атмосферою. Напруга під час перегляду не зменшується ні на хвилину, а лише зростає по ходу розвитку сюжету. Вперше глядачі побачили кінокартину на Канському фестивалі. Отже, у центрі сюжету знаходиться хлопець Чжоу, який став членом банди грабіжників. Разом з іншими він займається крадіжками мотоциклів. Одного разу стається так, що поліція їх вистежує, починається сутичка. Звучать постріли, а потім виявляється, що вбито поліцейського. Головний герой розуміє, що винен у цьому він. Звісно ж, єдиний вихід – тікати. Але тепер його розшукує уся місцева поліція. Більше того, за інформацію про його місцезнаходження дають солідну грошову винагороду. Тепер навіть ті, кого він ще вчора вважав друзями, тепер готові його здати копам. І раптом він знайомиться з нещасною повією… ©Kino4ua Озеро диких гусей 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?