Kino4ua.com
R

Однієї чарівної ночі

Рік:
Ор. назва:
On a Magical Night
Країна:
Франція, Бельгія, Люксембург
Режисер:
Крістоф Оноре
Тривалість:
01:26:35
Переклад:
Українська мова Обоз TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Официальный звук
Однієї чарівної ночі у житті головної героїні стають не зовсім чарівні події. А починається все зі сварки з чоловіком. Звати жінку Марія, вона типова парижанка, і це вже багато про що свідчить. Нічого дивного немає для неї у тому, що вона, навіть знаходячись у шлюбі, насолоджується увагою інших чоловіків і почуває себе фактично вільною людиною. Шлюб для неї не став обмеженням чи золотою кліткою, як це часто буває. Але, коли вони з чоловіком серйозно сваряться, героїня змушена ночувати у готелі. Правда, знаходиться він якраз навпроти її будинку, тому через вікно спокійно можна спостерігати за тим, що ж робить чоловік, залишившись наодинці. Саме цим Марія і займається, одночасно згадуючи історію їхнього кохання, як усе починалось. Це найкращий момент, щоб вирішити, що ж робити далі. Та раптом з’являються непрохані порадники… ©Kino4ua Однієї чарівної ночі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?