Kino4ua.com
R

Сумна історія

Рік:
Ор. назва:
Blue Story
Країна:
Великобританія
Режисер:
Andrew Onwubolu
Тривалість:
01:31:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) КОЛОБОК
Сумна історія – британська кримінальна драма, створена відомим репером Ендрю Онвуболу, якого знають під псевдонімом Rapman. В центі сюжету кінострічки знаходяться хлопці, які спершу були друзями, а потім опинились по різні боки «барикад». Події відбуваються у Лондоні, якщо точніше, то у південно-східній його частині. Там знаходяться райони Луїшем і Пекхем, і між їх представниками (хлопцями-підлітками) виникають конфлікти. Вони ворогують між собою, влаштовують бійки, поводяться агресивно. Центральні персонажі опиняються у різних «таборах», хоча їм і не хочеться конфліктувати, бо вони вже встигли подружитись. Так вийшло, що Тіммі, який живе у Луїшемі, переходить у школу в Пекхемі, де і знаходить нового товариша. Між їх старшими братами давній конфлікт, тому дружба хлопців пройде чимало випробувань. Британські кіномережі були змушені зняти стрічку з прокату після сутичок, які почались після прем’єрних показів. ©Kino4ua Сумна історія 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?