Kino4ua.com
PG-13

Сідні Вайт

Рік:
Ор. назва:
Sydney White
Країна:
США
Режисер:
Джо Нуссбаум
Тривалість:
01:48:40
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сідні Вайт – симпатична дівчина, яка вступила до коледжу і почала більш самостійне життя. Вона, дочка звичайного сантехніка, збирається приєднатись до студентського сестринства. Як їй стало відомо, сестринство колись давно заснувала її мати, тому вона просто зобов’язана стати його частиною. Зараз співтовариством керує перша красуня коледжу – Рейчел. Ця пихата, зарозуміла особа, хоч і виглядає привабливо, але гарного враження на героїню не складає. Одного разу Сідні знайомиться з милим хлопцем. Звати його Тайлер Принц, і він не так давно зустрічався з Рейчел. Юнак проявляє симпатію до Сідні, а вона йому відповідає взаємністю, і не помітити цього просто неможливо. От і Рейч усе це бачить і починає просто казитись від ревнощів, хоча Тайлер уже і не її кавалер. Розгнівана білявка зробить усе, щоб завадити їх стосункам… ©Kino4ua Сідні Вайт 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?