Kino4ua.com
R

Пасажир 57

Рік:
Ор. назва:
Passenger 57
Країна:
США
Режисер:
Кевін Хукс
Тривалість:
01:23:43
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Чарльз - небезпечний злочинець, який винен у смерті багатьох людей. Довгий час йому вдавалося переховуватися від поліції, але тепер, завдяки активній діяльності спецагентів, терорист спійманий і його потрібно доставити в Америку. На цьому етапі поліцейські здійснюють головну помилку, відправляючи Чарльза в одному літаку зі звичайними людьми. Звичайно, злочинця контролює охоронець, який стежить за кожним його кроком, але нахабний і цинічний чоловік не пропускає нагоди відпустити вульгарний жарт і проявити свою злісну натуру. Що може зробити одна людина, що знаходиться під прицілом озброєного поліцейського? Один - нічого, а ось його спільники, з якими Чарльз домовився заздалегідь, вже створили хитрий план. Незабаром збройні подільники злочинця вриваються в кабіну пілота і оголошують про захоплення літака, для них головне - організувати втечу терориста. Починається паніка, адже якщо умови зловмисників не будуть виконані, то вони підірвуть повітряне судно. Однак герої бойовика «Пасажир 57» ще не знають, що в літаку під виглядом звичайного пасажира знаходиться співробітник служби безпеки. Рішучий чоловік знає, як вести себе в такій ситуації, і вміє розбиратися з безпринципними покидьками. Прямо в повітрі розгортається запекла сутичка між двома людьми, і кожен з них має намір йти до кінця. ©Kino4ua Пасажир 57 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?