Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гелстром (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Helstrom
Країна:
США
Режисер:
Андерс Енгстрем, Джим О'Хенлон, Майкл Оффер
Актори:
Тривалість:
00:45:41
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), LostFilm, Octopus
Сюжет картини оповідає про долю близнюків Деймона і Ані Гелстром. Вони не пішли по шляху своїх батьків, вирішивши служити добру, а не злу. Дійові особи вважали, що їхні близькі були жахливими людьми. Мама збожеволіла, а тато був серійним вбивцею, чиї вчинки і довели дружину до божевілля. Незважаючи на такий не найбільш приємний родовід, дійові особи швидко усвідомили, що повторювати колишні помилки явно не варто. Деймон і Ана, до всього іншого, знайшли спосіб служити силам добра. Як виявилося, в їх жилах тече унікальна кров! Герої володіють неймовірними надлюдськими здібностями, що доводили вже не раз самі собі. Вони поєднують використання неймовірних умінь і звичайні повсякденні справи. Так, наприклад, Деймон, працюючи професором етики, не цурається вечорами виганяти нечисту силу в образі екзорциста. Ана ж, в свою чергу, аукціоніст днем, а вночі перетворюється на мисливця на монстрів. Вона прагне вигнати зло з нашої планети. Що ж чекає головних персонажів далі? ©Kino4ua Гелстром (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?