Kino4ua.com
PG

Стюарт Літтл

Рік:
Ор. назва:
Stuart Little
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Роб Мінкофф
Тривалість:
01:24:36
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Джордж - маленький хлопчик, який мріє піклуватися про молодшого брата. Ця ідея не покидає голову героя, він всіляко намагається умовити батьків «завести братика», і його мрія незабаром збулася. У будинку Литтлів з'явився самий меншенький - Стюарт. Він був розумний, добродушний і готовий будь-кого впустити в своє серце. Найцікавіше те, що Стюарт був білим мишеням, одягненим в симпатичний костюмчик і який вміє говорити людським голосом. Така спорідненість з перших хвилин не сподобалося Джорджу, але незабаром герої незвичайного фільму «Стюарт Літтл» здружилися. У будинку Литтлів жив кіт Сніжок, якого образила така поведінка господарів. Тепер він всіляко намагатиметься вигнати нового члена сім'ї. Для цього він підключить банду вуличних котів на чолі з волоцюгою Монті. «Котяча мафія» почне полювання за жертвою, але все виявилося не настільки легко, адже мишеня перебував під захистом сім'ї, і Сніжку було наказано не наближатися до маленького Стюарту. Здавалося, що можна зітхнути спокійно, і проблеми минули, але в світі багато жадібних людей, які женуться за легкої наживою. Головний герой став знаменитим, чим і привернув увагу. Багато хто захотів збагатитися за рахунок Стюарта, і він став жертвою викрадення. Тепер мишеняті необхідно стати справжнім героєм і подолати страх, щоб знайти дорогу додому. ©Kino4ua Стюарт Літтл 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?