Kino4ua.com
480p
R

Вокер. Техаський рейнджер (1 - 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Walker, Texas Ranger
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Крістофер Канаан, Леслі Гріф, Альберт Руді
Тривалість:
00:43:44
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли у всіх уже опускаються руки боротися зі злочинністю, несправедливістю, настає момент, коли просто зобов'язаний з'явитися герой і всіх врятувати. І цією людиною, готовою прийти на допомогу на просторах Техасу, стає Корделл Вокер, найвірніший друг, а для кого-то і небезпечний противник. Він більше покладається на свої внутрішні відчуття, і звик довіряти їм. Його інстинкти, завдяки індіанської крові, що тече в жилах, дуже сильно розвинені. Напарник Вокера Тріветт не завжди згоден зі своїм старшим товаришем, і намагається орієнтуватися в роботі на більш прогресивні методи ведення справ. Періодично при веденні справ вони просять про допомогу колишнього рейнджера СіДі і адвоката Алексу Кейхіл, яка давно закохана у Вокера. Рецензія друга. Корделл Вокер - дуже різкий людина, з непохитними життєвими принципами і високою мораллю. Саме такий і повинен бути рейнджером. Готовий в будь-який момент прийти на допомогу, якщо друзі потрапили в біду. Але категорично непримиренний з ворогами, і підкупити його неможливо. Для того, щоб вина злочинців була доведена, і законна кара спіткала їх, Вокер зробить все можливе і неможливе. В напарників у Корделла - молодий, але який вже має хороший досвід, Джеймс Тріветт. Часто він не схвалює способи і методи ведення справ, що вживаються Вокером. У нього свій погляд, більш сучасний. У роботі вони вдаються до допомоги Паркера, старого рейнджера, який давно пішов на спочинок, і міс Кейхіл, талановитого адвоката і красивої жінки, явно небайдужої до Вокеру. Рецензія третя. Головний герой серіалу дуже дорожить дружбою, за своїх друзів він готовий пожертвувати своїм життям, а ворогів ненавидить всією своєю душею і зробить все від нього залежне, щоб злочинець був покараний за скоєне. Він користується класичними методами розслідування злочинів, іноді покладаючись на інстинкти, що дісталися йому від предків. Його напарник Джеймс Тріветт не завжди згоден з підходом Вокера до роботи і віддає перевагу більш сучасним розробкам. Боротися зі злочинністю рейнджерам допомагають: СіДі Паркер - старий рейнджер, який вже відійшов від справ, і Алекс Кейхілл - жінка, яка без пам'яті закохана в Уокера. ©Kino4ua Вокер. Техаський рейнджер (1 - 4 сезон) 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Василий Козачук
    Василий Козачук
    6 листопада 2020 12:28
    + 0 -
    А где же украинский перевод
    1. Серго
      6 листопада 2020 12:33
      + 0 -
      Як де? У першому плеєрі українська! Ви чого?