Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Грейхаунд: Битва за Атлантику

Рік:
Ор. назва:
Greyhound
Країна:
США, Канада, Китай
Режисер:
Аарон Шнайдер
Тривалість:
01:31:42
Переклад:
Українська мова Dzuski | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Скарга

Напевно, море завжди було чимось на зразок мрії для Ернеста Крауза. Подорослішавши, герой не розлучився з нею, а просто трансформував - Ернест пішов на флот. На початку фільму він зумів в офіцерському чині отримати під своє управління величезний есмінець «Грейхаунд». Але з призначенням прийшла і велика відповідальність - Краузу разом з конвоєм з декількох десятків кораблів необхідно перетнути Атлантику. Ситуація значно ускладнюється, коли місце розташування есмінця стає відомо офіцерам з курсуючи неподалік підводних човнів фашистської Німеччини. Тепер тільки професіоналізм Крауза може дозволити вижити, але чи впорається герой? Чи зуміє впоратися з власними демонами, які рвуться назовні? Чи виведе він своїх людей живими? ©Kino4ua Грейхаунд: Битва за Атлантику 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола.
    Микола.
    16 липня 2022 23:11
    + +2 -
    Особливого смаку цьому фільму додає той факт, що усі події в ньому були насправді. Не знаю, чи існував такий корабель під такою назвою, але те, що такі морські конвої були, чиста правда, нині замовчувана росіянами. Америка нам в часи другої світової війни постачала Ленд-Ліз, і його весь час ризикуючи власними життями охороняли союзники СРСР, це також чиста правда. Фільм гарний, подивитися хоча б раз без жодного сумніву треба, він вартий витраченого часу. 
  2. Гість Василь
    Гість Василь
    14 січня 2021 13:33
    + +6 -
    Це шедевр! українською переклад супер!




  3. Олег
    Олег
    30 грудня 2020 03:20
    + +6 -
    Кілька разів дивився, хороший фільм.
  4. Лора Киянка
    Лора Киянка
    10 грудня 2020 19:29
    + 0 -
    І  ви,  українці,  моліться  Батькові  вашому  Небесному,  який  чекає  на  вас  щодня.  Говоріть з Ним ПРОСТО, як з кращим другом - Він чудово чує вас! А  будете  чим  далі  від  Нього  -  тим  і  Він  далі  від  вас.
  5. Федор
    Федор
    6 грудня 2020 18:31
    + +1 -
    Прикольний фільм, раджу всім переглянути.
    1. Микола.
      Микола.
      16 липня 2022 23:18
      + +2 -
      Шановний, нічого тут прикольного немає, показана історія, підкреслюю справжня історія допомоги Сполучених Штатів СРСР. Звичайно, що корабель під таким ім’ям, скоріше за все не існував, як і цього капітана, але все інше чиста правда. Цей фільм не прикол, це не комп’ютерна гра, це розповідь про той скрутний час, про ту війну, про те, що довелося пережити нашим союзникам.