Kino4ua.com
R

Вирок / Засудження

Рік:
Ор. назва:
Conviction
Країна:
США, Великобританія, Швейцарія
Режисер:
Тоні ГолдуЇн
Тривалість:
01:49:59
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Драма «Вирок (Conviction)» заснована на реальних подіях. Сюжет розгортається навколо Кенні Уотерса і його сестри Бетті Енн Уотерс. Судовий процес. На лаві підсудних Кенні, на якого впала підозра в скоєнні страшного злочину, сполошилося все місто. І начебто все зрозуміло, Уотерс з дитинства був шибайголова, балагур і хуліган, ні у кого немає сумнівів в його вині і навіть дружина і колишня подружка свідчать проти нього. У його провину вірять всі, але не Бетті. Суд категоричний, вирок Уотерса - довічне ув'язнення. Сестра знає, що її брат не здатний заподіяти таке зло кому б то не було, тому що вони з дитинства міцно пов'язані сімейними узами і дуже близькі. Своє життя Бетті присвячує пошуку доказів невинності брата. Вона здобуває юридичну освіту, відновлює практично всі офіційно знищені докази і, через 16 років старань, з'являється квола надія на відновлення справедливості. Чи зможе Бетті довести невинність брата завдяки тим же доказам, які допомогли його засудити, а саме - крові вбивці? ©Kino4ua Вирок / Засудження 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?