Kino4ua.com
R

Мрія Катріни

Рік:
Ор. назва:
Katrina's Dream
Країна:
Швейцарія, Італія
Режисер:
Даріо і Мірко Бішофбергер
Тривалість:
01:24:30
Переклад:
Українська мова Культура | Багатоголосий закадровий
Мрія Катріни – дитина. Жінка вже давно і дуже сильно хоче завагітніти і народити маля. У неї є коханий чоловік, з яким вона і збирається заводити дитинку. Точніше сказати, збиралась. Вони цю тему обговорювали і зійшлись на тому, що без дітей взагалі немає сенсу заводити серйозні стосунки, бо до чого тоді вони мають рухатись? Але так вже склались обставини, що чоловік потрапив у смертельну автомобільну аварію. Коли про це дізналась Катріна, вона була у розпачі. Як же їй жити без коханого? Як же тепер їх світла мрія? Їй не хотілось вірити, що це кінець. Як виявилось, у лікарів є один варіант. Виявляється, можна зробити пересадку голови, щоб тіло коханого головної героїні продовжувало жити. Хоч це і здавалось чимось фантастичним, але вона погодилась. Чоловік до неї повернувся, тільки тепер у нього було інше обличчя, інший мозок. Та чи буде їй достатньо його живого тіла для здійснення мрії? ©Kino4ua Мрія Катріни 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?