Kino4ua.com
R

Руйнація

Рік:
Ор. назва:
Demolition
Країна:
США
Режисер:
Жан-Марк Валле
Тривалість:
01:41:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Руйнація – це те, що починає відбуватись з життям головного героя після загибелі його дружини. Девіс – молодий чоловік, який вже встиг досягти чималого успіху у професії і загалом у житті. Затребуваний фінансист був одружений на жінці, яку, як йому здавалось, давно розлюбив. Але її несподівана загибель у автомобільній аварії виводить назовні такі його почуття, про існування яких він і сам не здогадувався. Смерть дружини вплинула на героя, спровокувавши у нього початок емоційної кризи. Девіс захотів розібратись у собі, але той біль душевний, який він навіть не усвідомлював, почав виходити, підштовхуючи його до необдуманих, імпульсивних вчинків. Герой зупиняє на повному ходу потяг, руйнує речі, навіть власний будинок майже на щепки розносить… Потім він впадає в депресію і невідомо, чи зможе самостійно з нею впоратись… ©Kino4ua Руйнація 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?