Kino4ua.com
R

Лоліта

Рік:
Ор. назва:
Lolita
Країна:
Франція, США
Режисер:
Едріан Лайн
Тривалість:
02:17:25
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Лоліта – дівчинка-підліток, яка живе зі своєю мамою у будинку, де починає орендувати кімнату професор Гумберт. Чоловік з Європи приїхав до Штатів, не здогадуючись, які пригоди його тут чекають. Спершу він познайомився з удовою Шарлоттою Гейз, яка надала йому житло, а потім і з Лолітою. Він одразу помітив, що дівчина енергійна і не надто сором’язлива. Періодично вони починають спілкуватись, а потім Лоліта повідомляє професору, що її мати до нього не байдужа. Чоловік спершу не сприймає таку інформацію, та невдовзі жінка і сама заявляє йому, що він має вибрати – одружитись з нею або назавжди поїхати звідси. І Гумберт вибирає перший варіант. Але не через те, що закоханий у Шарлотту, а через нестримні почуття до Лоліти, з якими він нічого не може вдіяти. «Говорить» про них він лише у своїх щоденниках. І одного разу їх знаходить дружина… ©Kino4ua Лоліта 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?