Kino4ua.com
R

Ритм-секція

Рік:
Ор. назва:
The Rhythm Section
Країна:
Великобританія, США, Іспанія
Режисер:
Рід Морано
Тривалість:
01:49:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) КОЛОБОК
Ритм-секція – драматична історія про жінку, яка, переживши трагічну подію, бажає лише одного – помсти. Стефані Патрік жила спокійним, щасливим життям, поки авіакатастрофа не забрала у неї всіх рідних – батьків, брата і сестру. На момент трагедії героїня ще вчилась, але потім просто покинула навчання. Вона не могла впоратись з болем і своїм горем. Порятунку дівчина шукала у наркотиках, безладних статевих контактах, але це геть не допомагало їй пережити втрату. Одного разу вона познайомилась із журналістом, який розповів дуже цікаву інформацію про ту аварію. Виявляється, вона не була випадковою, а існував терорист, який її влаштував. Відомо, що злочинець у Лондоні. Але вийти на нього самостійно героїня не зможе, їй потрібна допомога. Вона звертається до агента МІ-6, який робить з неї справжню убивцю. Залишається останній крок – знайти негідника, який забрав у неї родину… ©Kino4ua Ритм-секція 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Степан
    13 листопада 2020 16:39
    + 0 -
    нудна бредятіна!!!!