Kino4ua.com
R

Стара гвардія

Рік:
Ор. назва:
The Old Guard
Країна:
США
Режисер:
Джина Прінс-Байтвуд
Тривалість:
02:05:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Стара гвардія має протистояти новому ворогу, але про все по черзі. Протягом століть, а то й тисячоліть, безпеку і спокій людства охороняють безсмертні воїни – представники різних епох. Вони вже давно стали командою, а очолює її супержінка, яку називають Андромаха. Вона представниця Древньої Скіфії. Свою роботу герої продовжують виконувати і у сучасному світі, але залишатись непомітними їм все важче. А одного разу до команди доєднується новий учасник. А якщо сказати точніше, то учасниця – воїтельниця Ніл. Вона лише нещодавно відчула у собі унікальні здібності, і тепер хоче навчитись керувати силою, якою володіє. А поки вона вивчає свої нові можливості, стає відомо про існування групи людей, які прагнуть зробити із супергероїв суперзброю. Правда, для цього лиходіям потрібно спершу розібратись із природою суперсили героїв. Та Андромаха і її команда здаватись ворогу не збираються. ©Kino4ua Стара гвардія 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?