Kino4ua.com
R

Голуб'ята

Рік:
Ор. назва:
The Lovebirds
Країна:
США
Режисер:
Майкл Шоуолтер
Тривалість:
01:26:50
Переклад:
Українська мова ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - IdeaFilm
Голуб'ята – так можна було назвати Джулію і Еріка колись, коли вони тільки побрались. А тепер подружжя на межі розлучення. Вони і самі не зможуть пояснити, як дійшли до такого стану, але одне зрозуміло їм точно – пристрасть згасла. Вони стали часто сваритись, не можуть знайти спільної мови, почали віддалятись один від одного. Здається, це вже початок кінця. Але з розставанням доведеться почекати, оскільки сталась одна неприємна подія, з якою потрібно розбиратись разом. Героїв підозрюють у вбивстві, якого вони не скоювали. Тепер їм треба доводити свою непричетність до злочину, а для цього доведеться провести власне розслідування. І поки герої будуть шукати справжнього убивцю, дізнаються один про одного багато нового і цікавого. Чомусь раніше вони про це і не говорили, а тепер, коли стільки всього відкрилось, можливо, не така вони вже й погана пара?! ©Kino4ua Голуб'ята 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?