Kino4ua.com
480p
PG-13

Ю-Гі-О! Покоління X (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yu-Gi-Oh! GX
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Цуджі Хацукі
Тривалість:
1 серія: 21:00 (цілком серій: 155)
Переклад:
Українська мова QTV | Двоголосий закадровий
Дуельна Академія - найпрестижніша школа в історії "дуельні монстрів". Її учні освоюють глибокий фундамент гри, щоб вона була не просто розвагою, але справою всього життя.

Дзюдай Юкі - новачок в Академії, у якого на розумі тільки одне: стати Королем Ігор. У величезній школі дуелей він заводить нових друзів, знаходить вчителів і навіть заробляє пару ворогів. Щоб стати першим дуелістом, йому доведеться битися з Дорміа - Червоним Сліфером, Жовтим Ра і Синім Обеліском. Чи зможе Дзюдай перемогти їх? ©Kino4ua Ю-Гі-О! Покоління X (1 - 3 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?